Računalniki POSLOVNE linije

Najvišja kakovost, dolga življenjska doba.

pon-pet: 07.30 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

pon-pet: 07.30 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

Kategorije
SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

20.494+

20.494+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

  • Domov
  • / Strani za optimizacijo

Namizni računalniki iz poslovne linije v akciji

Kolikšne prihranke nudi najcenejši namizni računalnik iz poslovne linije?

V današnji informacijski dobi morajo mala in srednje velika podjetja imeti dovolj zmogljive informacijsko-komunikacijske tehnologije, da bi lahko ohranila svojo konkurenčno prednost. Vendar pa je nakup novih in dražjih računalnikov za nekatera podjetja velik zalogaj, saj nimajo zanje zagotovljenih zadostnih finančnih sredstev. Prav zato je smiselno, da se podjetja ozrejo za ugodnejšimi alternativami, ki jih nudijo obnovljeni prenosniki, delovne postaje in namizni računalniki. Namizni računalniki iz poslovne linije nudijo ugodne cene in izdatne prihranke, še posebej, če so v akciji. Obnovljen namizni računalnik za 600 € zagotavlja enako kakovost in funkcionalnost kot nov računalnik z maloprodajno ceno 1200 €. Tako v našem podjetju nudimo cenovno ugodne namizne računalnike iz poslovne linije, kar pomeni, da so jih poprej uporabljala večja podjetja, ki na vsake dve oziroma tri leta zamenjajo tehnologijo. Kot certificirani strokovnjaki za obnovo računalnikov, nato to opremo ustrezno testiramo in obnovimo. Tudi najcenejši namizni računalniki iz naše ponudbe imajo vgrajene funkcije in kakovostno opremo, ki ustreza potrebam podjetij za učinkovito delo na računalnikih.

Najcenejši računalniki iz poslovne linije v primerjavi z novimi potrošniškimi računalniki

Tudi najcenejši namizni računalniki iz poslovne linije so zaradi svoje kakovostne opreme za podjetje cenovno bolj ugodni kot novejši modeli potrošniških namiznih računalnikov. Poslovni namizni računalniki, v primerjavi z računalniki iz potrošniške linije, imajo trpežnejše ohišje, daljšo baterijo, boljše funkcije ekrana in drugo. Pri tem zagotavljajo tudi daljšo življenjsko dobo in nadgrajeno uporabniško izkušnjo. Prav zato so za podjetja poslovni namizni računalniki najprimernejša izbira. Obnovljeni namizni računalniki s poslovno opremo, ki stanejo 600 €, v kakovosti in funkcionalnosti presegajo nove modele računalnikov iz potrošniške linije, ki stanejo 1300 €. To podjetjem omogoča nakup visokokakovostnih poslovnih računalnikov za bistveno nižjo ceno, kot bi jo plačali za manj zmogljive, a hkrati nove modele računalnikov v maloprodaji.

Namizni računalniki v akciji in delovne postaje po ugodnih cenah

Naša ponudba poslovnih namiznih računalnikov nudi prihranke od 250 do približno 500 €. Vsi namizni računalniki imajo A oceno kakovosti, kar pomeni, da je njihov fizični izgled odlično ohranjen oziroma praktično brez sledi uporabe. Razpon cen prihrankov za namizne računalnike v akciji temelji na primerjavi cen novih modelov računalnikov iz potrošniške linije s podobnimi komponentami in funkcijami, ki jih imajo namizni računalniki iz poslovne linije z A oceno kakovosti. Višji prihranki, od 500 pa tudi do 600 €, pa temeljijo na primerjavi cen novih modelov računalnikov priznanih proizvajalcev, kot je HP in DELL, ki so na voljo za nakup v trgovinah, s cenami poslovnih namiznih računalnikov iz naše ponudbe, ki imajo podobne lastnosti kot novi računalniki. Delovne postaje so nekoliko dražje od namiznih računalnikov iz poslovne linije, saj podjetjem nudijo funkcije za zelo zahtevno delo s programi za grafiko, filmi in zvokom. Poleg tega imajo vgrajene tudi zmogljivejše procesorje in hitrejše RAM module. Ob nakupu delovnih postaj iz naše ponudbe lahko podjetja prihranijo kar 60 odstotkov cene, ki bi jo sicer plačali za nove delovne postaje.

Dodatni prihranki in znižanje cene za namizni računalnik iz poslovne linije

Podjetja lahko ob nakupu poslovnega namiznega računalnika še dodatno privarčujejo. Na primer, računalniki iz naše ponudbe zagotavljajo stabilno delovanje brez servisov še 4 do 6 let od opravljenega nakupa. Daljša življenjska doba namiznih računalnikov iz poslovne linije posledično vpliva na to, da podjetje privarčuje na stroških menjave in investicije v novo opremo, saj mu nove opreme ni potrebno kupovati prej kot v šestih letih. Tudi najcenejši namizni računalniki iz naše ponudbe so ob nakupu opremljeni z brezplačno garancijo, v trajanju enega leta. To podjetju, poleg varnega nakupa, nudi tudi prihranek zneska garancije, saj je garancija pri določenih ponudnikih tudi plačljiva. Dodatno znižanje cene ob nakupu namiznega računalnika si lahko podjetje ustvari s tem, ko opremo, programe, dodatke, opcijske nadgradnje in konfiguracije prilagodi svojim potrebam za delo. Na tak način podjetje plača le tako zmogljivo opremo, kot jo potrebuje. Poleg namiznih računalnikov v redni ponudbi, pa na naši strani večkrat objavimo tudi izbrane modele računalnikov v akciji. Tako ob spremljanju akcijskih znižanj cen lahko podjetje še dodatno prihrani. Akcija omogoča visoke prihranke, še posebej, če podjetje kupuje večje število namiznih računalnikov.

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

20.494+

20.494+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

© 2018 - 2023 Brown Bear Team d.o.o. Vse pravice pridržane.