Računalniki POSLOVNE linije

Najvišja kakovost, dolga življenjska doba.

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

Kategorije
SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

20.494+

20.494+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

Ugoden nakup prenosnikov po akcijski ceni

Cenovno ugodni obnovljeni prenosniki kot priložnost za pameten nakup 

Izdaten prihranek denarja je eden izmed pomembnih razlogov za nakup ugodnih obnovljenih prenosnikov. Z njimi namreč lahko prihranite od 20 do 40 ali več odstotkov cene, ki bi jo sicer plačali za nov prenosnik. Obnovljeni prenosniki iz poslovne linije niso več novi, zato je njihova cena nižja od cen novih računalnikov, pri tem pa je zmogljivost in kakovost skorajda enaka zmogljivosti novih prenosnikov. Poleg tega novi prenosniki ne dajejo zagotovila, da se v prvem letu uporabe ne bodo pokvarili. Napake se lahko pojavijo ne glede na to, ali je prenosnik nov, rabljen ali obnovljen. Edina razlika je v tem, da slednji omogoča velike akcijske prihranke ter preverjeno in testirano programsko in strojno opremo. Dodatno znižanje cen pa si lahko zagotovite, če prenosnik naročite v času posebnih akcij. Ugodni obnovljeni prenosniki iz naše ponudbe v svoji redni ceni brez dodatnih stroškov vključujejo storitve temeljitega pregleda fizičnega videza in funkcionalnosti. Prenosniki iz poslovne linije niso rabljeni, temveč obnovljeni, saj pred prodajo preverimo in obnovimo morebitne poškodovane komponente, funkcije baterije, kakovost zaslona, napajanje, trdi disk in optični pogon.

Od česa so odvisne cene prenosnikov, ki so obnovljeni?

Vrednost vsakega računalnika določa razmerje med njegovo ceno in zmogljivostjo. Na primer, če so v računalnik vgrajene najbolj zmogljive komponente, kot je procesor, RAM in pomnilnik za grafiko, tedaj bo končna cena prenosnika precej višja, kot za prenosnik, ki ima enako zmogljiv procesor, vendar manj zmogljiv pomnilnik za grafiko. Enak princip določanja cene velja tudi pri obnovljenih prenosnikih, saj je cena za posamezen model sorazmerna z zmogljivostjo komponent, ki so vgrajene v opremo. Cene obnovljenih prenosnikov pa so odvisne tudi od tega, ali je bil na računalniku opravljen celoten proces obnove, testiranj in proces čiščenja. Na določitev redne ali akcijske cene obnovljenih prenosnikov vpliva tudi to, ali ima zunanja oprema manjše ali večje kozmetične poškodbe ter, ali je prenosnik opremljen z enakimi dodatki in komponentami, kot jih nudijo novi prenosniki.

Dodatni prihranki s prenosniki po meri vaših potreb

Pred nakupom prenosnika je dobro pomisliti na funkcije, ki jih potrebujete pri delu na računalniku. Na primer, če prenosnik potrebujete za pošiljanje elektronske pošte, brskanje po spletu in za igranje grafično nezahtevnih iger, tedaj lahko iskanje omejite tudi na nekoliko starejše modele prenosnikov. Dokler hitrost procesorja zadošča za opravljanje vašega dela in imate dovolj prostora na trdem disku, bo obnovljeni prenosnik zadostil vsem funkcijam, ki jih potrebujete. Na tak način boste dodatno privarčevali, še posebej ob nakupu v akciji, saj ne boste plačali za stvari, ki jih ne potrebujete. Zato priporočamo, da se odločite za prenosnik, ki ustreza vašim potrebam. Za nakup brez tveganja pa svetujemo, da ugodne prenosnike poiščete med zanesljivimi, preverjenimi in uglednimi blagovnimi znamkami, kot sta DELL in HP, za kateri lahko na spletu najdete tudi številne ocene uporabnikov.

Ugodni obnovljeni prenosniki – več zmogljivosti za manj denarja 

Zaradi razlike v ceni med novimi prenosniki in obnovljenimi prenosniki lahko kupite bolj zmogljiv prenosni računalnik za manj denarja. Pomembna razlika med trenutnim modelom prenosnika na trgu in modelom, ki je na trgu že tri leta, je v tem, da ima prvi zmogljivejši procesor, več prostora na disku in boljšo grafiko. A dejstvo je, da te izboljšave niso tako drastične, cena prenosnika pa je precej visoka. Poleg tega so nadgradnje v razmaku treh let pomembne le za tiste uporabnike, ki za svoje delo, na primer za delo z grafičnimi programi, potrebujejo resnično zmogljive prenosnike. Ob tem velja dodati, da na svoj obnovljen prenosnik lahko kasneje in po potrebi dodate določene konfiguracije, dodatke in programe. Sicer pa so vse funkcije, ki jih potrebujete, že vgrajene v prenosnik. Končna cena obnovljenega prenosnika skupaj s ceno nakupa in kasneje dodanimi dodatki in konfiguracijami bo še vedno precej nižja od cene, ki bi jo plačali za nov računalnik. Zatorej, čeprav so ugodni obnovljeni prenosniki nekoliko starejši, vam pri tem omogočajo nakup bolj zmogljive opreme po akcijski ceni, kot bi jo plačali za novejši in mnogo dražji model prenosnika. Pri tem pa ni nujno, da so novi modeli prenosnikov tudi bolj zmogljivi.

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

20.494+

20.494+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

© 2018 - 2023 Brown Bear Team d.o.o. Vse pravice pridržane.