Računalniki POSLOVNE linije

Najvišja kakovost, dolga življenjska doba.

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

Ugodni in kakovostni strežniki

Tehnično obnovljeni strežniki so dobavljivi izključno po naročilu. Na voljo so vse priznane blagovne znamke HP, DELL, LENOVO in druge v rack ali tower različici. Strežniki se sestavljajo po vaših zahtevah, dobavni rok je ca.7 dni. Zagotavljamo vam zelo ugodne cene, brezhibno delovanje in garancijo!

Strežniki ali serverji kot jim rečemo po angleško so posebni računalniki, ki so namenjeni za upravljanje drugih računalnikov ali za souporabo programov, podatkov, za shranjevanje različnih baz, lahko pa tudi kot strežnik za pošto, strežnik za internet, strežnik za uporabo namenske aplikacije in podobno. Vsi ti računalniki so povezani v mrežo, ki vodi v strežnik. Tako lahko kupite licenco za nek program, ga naložite na strežnik, uporablja pa tak program lahko več uporabnikov in to naenkrat.

Pri BBT.si si lahko sestavite strežnik po vaših zahtevah, z RAID kontrolerjem ali brez, z dvema ali enojnim procesorjem, z tipi diskov in velikostjo kot jih potrebujete. Proces obnove pri rabljenih oziroma tehnično obnovljenih strežnikih je enak kot pri namiznih računalnikih, prenosnih računalnikih, delovnih postajah.

Vsi strežniki so torej že bili v uporabi v velikih podjetjih, ki računalniško opremo raje kot kupujejo, najamejo. Po izteku leasing pogodb se takšen strežnik nadomesti z novim, vsi podatki pa se po posebnem protokolu pobrišejo. Strežniške komponente so precej drage, zato se vsako od njih z vso skrbnostjo testira in po potrebi zamenja z delujočo. Pri BBT.si prodajamo izključno obnovljene, tehnično brezhibne strežnike z najmanj dvanajst mesecev garancije. Server licence se prodajajo posebej.

Strežnikov in strežniških komponent nimamo na zalogi pri nas v Trzinu, dobavljivi so v ca. 7. dni. Računajte na to, da je nabor strežnikov, strežniških omar in diskovnih polj, ki jih lahko dobavimo resnično ogromen, zato je vse kar morate storiti, poslati povpraševanje.

Zagotavljamo vam, da rabljeni, tehnično obnovljeni strežniki delujejo brezhibno - enako dobro kot novi!

Več...
Prikazanih 1 - 3 od 3 izdelkov
 HP ProLiant ML350p Gen8
Po naročilu
2x Intel Xeon Octa Core 2.40 GHz (E5-2665), 64 GB, 6x 300 GB SAS
Kot primer za občutek cene.
Cena :

Pravne osebe:

1.235,00 € + DDV

Fizične osebe :

1.235,00 € + DDV = 1.506,70 €

HP ali DELL strežniki, ohišje tower
Po naročilu
Dobava po naročilu, ugodne cene. Sestavite si konfiguracijo po vaših željah!
HP ali DELL strežniki, ohišje rack
Po naročilu
Dobava po naročilu, ugodne cene. Sestavite si konfiguracijo po vaših željah!
SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

21.763+

21.763+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

© 2018 - 2024 Brown Bear Team d.o.o. Vse pravice pridržane.