Računalniki POSLOVNE linije

Najvišja kakovost, dolga življenjska doba.

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

  • Domov
  • / Splošni pogoji

Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja in spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). Določajo pravice in obveznosti uporabnika in spletne trgovine ter urejajo poslovni odnos prodajalca in kupca. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni na trenutek oddaje spletnega naročila. S spletno trgovino upravlja podjetje Brown Bear Team d.o.o., Gmajna 16, 1236 Trzin, DŠ: 89012194 (v nadaljevanju Prodajalec).

0. Ponudba artiklov, cene in naročilo
1. Posebni popusti
2. Plačilo blaga
3. Postopek obveščanja o nakupu
4. Pravica o odstopu kupca od naročila
5. Izdaja računa
6. Dostava
7. Garancija in reklamacije
8. Varovanje in hramba osebnih podatkov
9. Odgovornost prodajalca
10. Pritožbe in spori
11. Ravnanje z odpadno električno in elektronsko opremo
12. Ravnanje z odpadnimi baterijami in akumulatorji
 

Ponudba artiklov, cene in naročilo

Zaradi narave panoge se ponudba artiklov in cene spreminajo iz ure v uro. V trenutku, ko je spletno naročilo oddano, se cene in drugi prodajni pogoji fiksirajo in veljajo tako za kupca kot za prodajalca. Kasnejše spremembe in prilagajanja so mogoča le v dogovoru s prodajalcem.

Vse cene objavljene na spletni strani so v € in vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Kljub naporom, da bi zagotovili ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo kupec o tem obveščen. Posledično lahko odstopi od naročila ali pa se odloči za drug izdelek.
 

Posebni popusti

Posebni popust vam priznamo ob nakupu večjih količin ali ob prodajnih akcijah, ki so časovno omejene. Stopite v stik s prodajalcem!
S prijavo na e-novice boste redno obveščeni o vseh prodajnih akcijah, popustih in novostih!
 

Plačilo blaga

Vse informacije v zvezi s plačili in načini plačil najdete v rubriki Plačilo.
 

Postopek obveščanja o nakupu

Po oddaji spletnega naročila kupec po elektronski pošti prejme Povzetek naročila. Vsi statusi naročil so v elektronski obliki shranjeni na strežniku prodajalca.
 

Pravica do odstopa kupca od naročila

V primeru, da se kupec takoj po oddaji naročila odloči za preklic naročila, naj to po telefonu ali po elektronski pošti čimprej sporoči prodajalcu, da se priprava naročila prekliče in naročilo ni odpremljeno. V primeru, če je naročilo odpremljeno, kupec nosi strošek poštnine vračanja paketa.

Ko kupec blago prejme, ima pravico, da v 15 dneh odstopi od nakupa, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.
Odstopni rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov. V primeru odstopa kupec prejeti artikel vrne ali po pošti ali pa ga osebno dostavi na naslov: Brown Bear Team d.o.o., Gmajna 16, 1236 Trzin.

Kupec mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan, prav tako pa ga od najave odstopa ne sme uporabljati. Kupec sme opraviti ogled in preizkus artikla v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Prodajalec kupca lahko bremeni za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov.
Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 7 dni od poslanega sporočila o odstopu od nakupa. 

Vračilo plačila bo izvedeno takoj ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 7 dni od vračila artikla prodajalcu.
Prodajalec vrne prejeto plačilo kupcu na transakcijsku račun, ki ga sporoči kupec.
 

Izdaja računa

Ob prejemu naročenih artiklov kupec prejme tudi račun v pisni obliki. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost svojih podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.
 

Dostava

Vse informacije v zvezi z dostavo, reklamacijami ob dostavi najdete v rubriki Dostava.
 

Garancija in reklamacije

Vse informacije v zvezi z garancijo, reklamacijami in reševanjem reklamacij najdete v rubriki Garancija in Servis.
 

Varovanje in hramba osebnih podatkov

Več o varovanju osebnih podatkov si preberite tukaj.
 

Odgovornost prodajalca

Prodajalec se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da prodajalec ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo prodajalec kupca obvestil o spremembah že pri oddaji naročila. Če pa se bodo pogoji spremenili po oddaji naročila, bo prodajalec kupcu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Vse objavljene fotografije izdelkov so simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka, temveč so ti navedeni ob fotografiji in nazivu izdelka.
 

Pritožbe in spori

Prodajalec spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov, varovanju osebnih podatkov in druge predpise na področju Republike Slovenije. Prodajalec se zavezuje vzdrževati učinkovit sistem obravnavanja pritožb ter v primeru pritožb kupca le-tega napotiti na ustrezno osebo v podjetju, ki bo pritožbo rešila. Prodajalec se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. Zato si prodajalec prizadeva morebitne spore reševati sporazumno.
 

Ravnanje z odpadno električno in elektronsko opremo

Simbol prečrtanega zabojnika na izdelku, njegovi embalaži ali v navodilih za uporabo pomeni, da naprave ne smete odvreči med mešane komunalne odpadke in da je bila dana v promet po 13. avgustu 2005. Vaša dolžnost je, da jo oddate na posebna zbirna mesta za ločeno zbiranje odpadkov v okviru lokalne komunalne službe. Odpadno napravo ali aparat lahko oddate tudi trgovcu ali distributerju neposredno ob nakupu podobnega izdelka. S tem izpolnjujete zakonske dolžnosti in prispevate k varstvu okolja.

Ločeno zbiranje in reciklaža OEEO preprečujeta negativne posledice onesnaževanja okolja in nastajanja nevarnosti za zdravje, do katere lahko pride zaradi neustreznega odstranjevanja izdelka, poleg tega pa omogočata predelavo materiala iz katerega je slednji izdelan, prihranek energije in naravnih virov.

V kolikor je izdelek, ki ga želite zavreči še delujoč, ga oddajte v enem izmed centrov ponovne uporabe. S tem mu boste podaljšali življensko dobo in preprečili, da bi predčasno končal med odpadki.
 

Ravnanje z odpadnimi baterijami in akumulatorji

Simbol prečrtanega zabojnika na baterijah in akumulatorjih, embalaži ali v navodilih za uporabo pomeni, da baterij in akumulatorjev ne smete odvreči med mešane komunalne odpadke. Vaša dolžnost je, da jih oddate na posebna zbirna mesta za ločeno zbiranje nevarnih odpadkov v okviru lokalne komunalne službe. Odpadne baterije in akumulatorje lahko oddate tudi trgovcu ali distributerju, brez obveznosti ponovnega nakupa. S tem izpolnjujete zakonske dolžnosti in prispevate k varstvu okolja.

Če je pod zgoraj prikazanim simbolom natisnjen kemijski simbol, ta v skladu z zakonodajo označuje, da se v tej bateriji ali akumulatorju nahaja težka kovina (Hg = živo srebro, Cd = kadmij, Pb = svinec) v presežni vrednosti, kot jo določa zakonodaja.

Če naprava vsebuje baterije ali akumulatorje, ki jih ni mogoče preprosto odstraniti brez ogrožanja varnosti uporabnika, jih mora le-ta oddati skupaj z odpadno napravo v sistem zbiranja odpadne električne in elektronske opreme.

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

21.763+

21.763+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

© 2018 - 2024 Brown Bear Team d.o.o. Vse pravice pridržane.