Računalniki POSLOVNE linije

Najvišja kakovost, dolga življenjska doba.

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

  • Domov
  • / Nakup brez tveganja

Nakup brez tveganja

 

Nakup pri nas = zelo varen nakup

Nakup našega obnovljenega računalnika = varen nakup. Prodajamo le opremo kakovosti A, trdi diski so očiščeni s sistemom BLANCCO. Če se pojavijo težave, vedno dvignemo telefon in jih rešimo. Imamo lasten servis, ki 95 % napak reši v 48 urah.

Na kaj morate biti pozorni?
Prodajalcev obnovljenih in rabljenih računalnikov je več vrst. Prav zlahka se vam zgodi, da kupite opremo kakovosti B, ki vam jo prodajo kot kakovost A. Zato je pri nakupu treba biti zelo previden. Tovrstne računalnike prepoznate tako, da so to navadno fizično slabo ohranjeni starejši modeli, ki imajo posledično veliko krajšo življenjsko dobo in težave pri stabilnem delovanju.

Pri prodajalcih, ki so fizične osebe (navadno na Bolhi), imate le prodajalčevo ustno zagotovilo, da je računalnik brezhiben. Garancije ni. Če imate kakršne koli težave, vam jih nihče ne pomaga reševati. Takšen nakup torej ni varen, saj je tveganje popolnoma na vaši strani.

Pri podjetjih, ki prodajajo obnovljeno ali rabljeno računalniško opremo, je treba ločevati med takšnimi, ki delajo skladno z zakonodajo in izstavljajo račune, ter takšnimi, ki poslujejo na črno. Če računa ne dobite, to pomeni, da prodajalec utajuje davke. Vsak utajeni € pa nadomestite osebno vi iz svojega žepa državi, in sicer po drugih kanalih (nižje pokojnine, dražji vrtci, višji DDV,...). Prav tako nimate nobenega dokazila, da ste računalnik plačali in ste ob težavah prepuščeni sami sebi. Ne dovolite si tega!

 

 

 

Kaj, če mi že kupljen računalnik ne odgovarja?

Seveda, tudi to se zgodi. Mi to razumemo. Če z naročenim izdelkom zaradi kakršnegakoli vzroka niste zadovoljni, ga lahko brez pojasnil v 15 dneh vrnete na naš naslov. Pred vračilom prosimo kontaktirajte vašega prodajalca, da se dogovorita o postopku vračila. PROSIMO POZOR: stroške vračila nosi kupec. 

Vrnjen računalnik mora biti nepoškodovan in v brezhibno delujočem stanju. Priložen mora biti račun. Kupnino vam vrnemo na vaš TRR. Če je oprema, ki jo želite vrniti, poškodovana, nedelujoča ali podobno, vam skladno z Zakonom o potrošnikih izdelka nismo dolžni vzeti nazaj.

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

22.322+

22.322+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

© 2018 - 2024 Brown Bear Team d.o.o. Vse pravice pridržane.