Računalniki POSLOVNE linije

Najvišja kakovost, dolga življenjska doba.

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

 • Domov
 • / Varstvo osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov

Na tej strani najdete vse informacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, ki jih obdelujemo v družbi Brown Bear team d.o.o.
(v nadaljevanju  tudi 'mi' ali 'nas')

1. Kaj je dobro vedeti o obdelavi osebnih podatkov?

Obdelava osebnih podatkov, je vsakršna obdelava z namenom vključitve v zbirko osebnih podatkov, to so; zbiranje, vpisovanje, shranjevanje, vpogled, anomiziranje in izbris osebnih podatkov. Osebni podatek, je vsak podatek, ki se nanaša na Vas ne glede na obliko v kateri je izražen. V našem podjetju zbiramo in obdelujemo osebne podatke v skladu s zakonodajo, v obsegu ki ima primerno pravno podlago in ustrezen namen. O tem si lahko preberte v delu katere moje osebne podatke obdelujete.

 

2. Kdo obdeluje moje osebne podatke?

Upravljalec osebnih podatkov je: BROWN BEAR TEAM, d.o.o., Gmajna 16, 1236 Trzin
V primeru vprašanj v zvezi z obdelavo osebnih podatkov ali v zvezi s pravicami pri obdelavi, nas lahko kontaktirate na elektronskem naslovu pisarna@bbt.si.
 

3. Katere moje osebne podatke obdelujete?

Obdelavo osebnih podatkov izvajamo zgolj na podlagi vnaprej opredeljenih, zakonitih namenov in ob uporabi ustrezne pravne podlage. Katere namene in pravne podlage uporabljamo za posamezno skupino posameznikov si lahko preberete spodaj. Osebne podatke hranimo le toliko časa, kolikor je to potrebno, da se izpolni namen obdelave, za katerega smo osebne podatke zbrali. Kadar osebne podatke obdelujemo na podlagi vašega soglasja, jih obdelujemo do vašega preklica. Roke hrambe za obdelavo za posamezen namen podrobneje opredeljujemo spodaj.

 

Namen obdelave Kategorija osebnih podatkov Pravna podlaga Čas hrambe
Pošiljanje e-novic email Privolitev Do prekica
Izpolnitev pogodbenih obveznosti fizičnim osebam Ime, priimek, naslov za dostavo, telefon, email Pogodba 5 let po sklenitvi pogodbe
Izpolnitev pogodbenih obveznosti pravnim osebam Ime, priimek, davčna številka, naziv podjetja, naslov za dostavo, telefon, email Pogodba 10 let po sklenitvi pogodbe
Sodelovanje B2B z uporabo spletnega portala

Podjetje, davčna številka, ime in priimek, naslov, pošta, telefon, email, naslov za dostavo (v primeru, da se razlikuje od naslova podjetja)

Pogodba Ves čas trajanja pogodbenega razmerja in še 10 let po prenehanju
Priprava odgovorov na prejeta povpraševanja in priprava ponudb

Ime, priimek, podatki o podjetju (če gre za pravno osebo), telefon, email

Predpogodbeno razmerje 30 dni po zaključku komunikacije
Opravljanje statističnih analiz Agregirani podatki o nakupih, ogledih in drugih aktivnostih na spletnem mestu, ki ne omogočajo identifikacije posameznika Zakoniti interes optimizacije poslovanja in zagotavljanja ustrezne ponudbe 1 leto
Uveljavljanje pravnih zahtevkov in zaščita naših pravic Podatki so odvisni od pravnega zahtevka, pri čemer vedno spoštujemo načelo minimizacije Zakon Skladno z zakonodajo
Zagotavljanje varnosti spletnega mesta IP naslov Zakoniti interes zagotavljati varno spletno mesto in nakupe 1 leto

 

 

4. Ali moje osebne podatke posredujete tretjim osebam?

Vaše osebne podatke delimo s tretjimi osebami samo takrat kadar je to potrebno za zagotavljanje naših storitev in poslovanja. Uporabljamo naslednje zunanje ponudnike:

 • računovodski servis,
 • pošiljatelj e-sporočil,
 • ponudnik IT storitev,
 • dostavne službe.

Z vsakim od zgoraj naštetih ponudnikov smo sklenili pogodbo o obdelavi osebnih podatkov, s katero zagotavljamo, da so vaši osebni podatki ustrezno varovani. Tretje osebe ne smejo uporabljati osebnih podatkov izven obsega, določenega s sklenjeno pogodbo.

 

5. Kako varujete osebne podatke?

Varnost vaših podatkov je za nas pomembna, zato smo sprejeli ustrezne organizacijske, tehnične in logično-tehnične ukrepe, s katerimi zagotavljamo ustrezen standard varnosti podatkov. Med te ukrepe sodijo:

 • Varovanje prostorov,
 • Izobraževanje zaposlenih o obdelavi osebnih podatkov,
 • Uporaba tehničnih rešitev za varovanje osebnih podatkov kot so antivirusni programi, ipd.
 • Redno posodabljanje in revidiranje strojne in programske opreme, ki jo uporabljamo pri delu.

 

6. Katere pravice imam pri obdelavi osebnih podatkov?

Pravice, ki jih imate glede na obdelavo osebnih podatkov, so:

 • Pravica do odstopa in izpisa osebnih podatkov: ta pravica, vam omogoča pridobitev informacij o obdelavi osebnih podatkov, hkrati pa tudi možnost vpogleda oziroma pridobitve kopije vaših osebnih podatkov, ki jih hranimo.
 • Pravica do popravka osebnih podatkov: v primeru, da so nekateri osebni podatki netočni ali napačni, imate pravico, da zahtevate njihov popravek.
 • Pravica omejiti obdelavo osebnih podatkov: ta pravica, omogoča, da podatke kjer je sicer možen izbris, vseeno ohranite v hrambi zaradi kasnejših dokazovanj v različnih uradnih postopkih. Prav tako vam omogoča začasno omejitev obdelave za čas trajanja odločanja o popravku ali ugovoru, ki poteka pri upravljalcu.
 • Pravica do izbrisa osebnih podatkov: ta pravica, vam omogoča, da v določenih primerih zahtevate izbris osebnih podatkov, ki jih vodimo o vas. Kadar predstavlja pravno podlago za obdelavo osebnih podatkov zakon ali veljavna pogodba, vaših osebnih podatkov ne moremo izbrisati.
 • Pravica do preklica privolitve: kadar vaše osebne podatke obdelujemo na podlagi privolitve (soglasja), imate možnost to privolitve kadarkoli preklicati. Preklic privolitve ne nosi negativnih posledic za vas. Opozarjamo pa vas, da vam v primeru preklica privolitve določenih storitev ne bomo mogli več nuditi.
 • Pravica do ugovora o obdelavi osebnih podatkov: ta pravica vam je na voljo, kadar pride do obdelave osebnih podatkov na podlagi zakonitih interesov. Omogoča vam, da od upravljalca zahtevate, da preneha izvajati obdelavo. Opozarjamo pa as, da ima upravljalec v določenih primerih možnost tak ugovor zavrniti. Upravljalec bo v vsakem primeru prenehal z obdelavo, v kolikor boste ugovarjali neposrednemu trženju.
 • Pravica do prenosa osebnih podatkov: ta pravica vam omogoča, da zahtevate, da vaše osebne podatke posredujemo drugemu upravljlalcu v strojno berljivi opremi. To je mogoče le, v kolikor vaše podatke obdelujemo z avtomatiziranimi sredstvi in kadar gre za podatke zbrane na podlagi privolitve oz. pogodbenega odnosa.

Upravljalec ne izvaja avtomatiziranega odločanja pri obdelavi osebnih podatkov. Vaše pravice lahko koristite tako, da nam pišete na pisarna@bbt.si z zadevo varstvo osebnih podatkov.

Vaš zahtevek bomo obdelali v najkrajšem možnem času in najkasneje v roku 30 dni od prejema. V kolikor bo določena zahteva tako obsežna, da bo reševanje trajalo dlje časa, vas bomo o tem predhodno obvestili in vam podali okviren rok za pripravo odgovora.

Pridržujemo si pravico, da vas v primeru podaje zahteve po izvajanju katere od vaših pravic, zanesljivo identificiramo. V kolikor nam z zahtevo ne boste poslali osebnih podatkov, na podlagi katerih vas lahko zanesljivo identificiramo, vas bomo prosili za dopolnitev osebnih podatkov. V primeru, da nam dodatnih podatkov ne boste posredovali v roku, bomo vašo zahtevo zavrgli.

V kolikor ste mnenja, da je prišlo do kršitve varstva osebnih podatkov lahko vedno podate pritožbo pri pristojnem nadzornem organu, ki ga v Sloveniji predstavlja Informacijski pooblaščenec.

 

7. Kje lahko dobim več informacij?

Vse infromacije v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, najdete v politiki zasebnosti, ki jo redno ažuriramo, vedno pa nas lahko tudi kontaktirate na: pisarna@bbt.si.

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

21.763+

21.763+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

© 2018 - 2024 Brown Bear Team d.o.o. Vse pravice pridržane.