Računalniki POSLOVNE linije

Najvišja kakovost, dolga življenjska doba.

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

  • Domov
  • / Strani za optimizacijo

Prenosni računalnik – dobra cena za visoko kakovost

Optimalna cena za obnovljen prenosni računalnik visoke kakovosti

Obnovljeni prenosni računalniki predstavljajo cenovno ugoden način, da dobite povsem novo tehnologijo na trgu, ne da bi za to morali plačati polno ceno. Od popolnoma novih izdaj prenosnikov, ki so v nekem trenutku prišli na tržišče, se obnovljeni računalniki razlikujejo le v tem, da je nanje potrebno počakati le približno leto ali več. Pri tem pa je njihova cena bistveno nižja od računalnikov, ki se še vedno prodajajo po polni ceni. Četudi kasneje maloprodajne in spletne trgovine za svoje prenosnike nudijo akcije in popuste, so obnovljeni prenosni računalniki še vedno cenovno ugodnejši, njihova kakovost pa ostaja enaka, če ne celo boljša, kot če bi kupili nov računalnik. Prenosni računalniki iz poslovne linije pa vam zagotavljajo še bolj zmogljivo programsko in strojno opremo ter določene dodatke, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo. Hkrati so obnovljeni prenosniki iz naše redne ponudbe na voljo za nakup tudi ob posebnih akcijah. Tako boste privarčevali še nekaj dodatnega denarja.

Obnovljeni prenosni računalniki - nižja cena ne odraža slabše kakovosti  

Ob nakupu novega prenosnika veliko ljudi pomisli, da je bistveno nižja cena tehnologije povezana s slabšo kakovostjo in delovanjem računalnika. Morda omenjeno velja za računalnike, ki jih lahko kupite od različnih nepreverjenih prodajalcev in fizičnih oseb, pri čemer pa ne morete zagotovo vedeti, v kakšnem stanju je programska in strojna oprema. Ugodna cena obnovljenih prenosnih računalnikov pa ni povezana s slabšo kakovostjo, vendar le s tem, da se prenosni računalniki iz poslovne linije po predpisih in regulativah ne morejo več prodajati kot novi. Zato se njihova cena avtomatično zniža. Na primer, podobno velja pri prodaji avtomobilov. Četudi ste kupili nov avtomobil in zanj plačali polno ceno, ga po treh mesecih uporabe ne boste mogli prodati za enako ceno, kot ste jo plačali. Enako velja tudi pri obnovljenih prenosnih računalnikih, le da v našem podjetju opravimo še strokoven in temeljit pregled ali morebitno obnovo programske in strojne opreme, zato da bi natanko vedeli, kaj kupujte.

Kako ugodno kupčijo nudijo obnovljeni prenosni računalniki?

Obnovljeni prenosni računalniki v akciji lahko dosežejo za več kot 40 odstotkov nižjo ceno od cene, ki bi jo plačali za nov prenosnik. Običajno pa se cene za obnovljene prenosne računalnike iz poslovne linije gibljejo med 20 in 30 odstotki redne cene novih prenosnikov. Zatorej, če želite kupiti točno določen model prenosnika, ki v redni prodaji stane 1000 evrov, pri čemer se ta cena ne ujema z vašim proračunom, lahko naročite enak model prenosnika, ki je v tem primeru obnovljen in stane okoli 600 evrov. Ti ugodni prenosni računalniki pa imajo različne ocene (od A do C) fizičnega izgleda opreme. V naši ponudbi lahko najdete le prenosne računalnike najvišje A ocene kakovosti, kar pomeni, da oprema izgleda kot nova ali brez sledi uporabe ali pa z drobnimi kozmetičnimi napakami. 

Obnovljeni prenosni računalniki – pretirano nizka cena skriva pasti nakupa

Na neki spletni strani ponudnika obnovljenih prenosnih računalnikov ste našli HP Zbook novejše generacije, ki deluje kot izredno zmogljiva delovna postaja. Ko ste videli ceno 250 evrov, se vam je morda zazdelo, da ste našli odlično ponudbo. A pravzaprav zelo nizke cene in akcije prenosnikov nakazujejo na alarm, še posebej, če isti model obnovljenega računalnika pri drugih ponudnikih  stane mnogo več. Pasti nakupa izredno poceni računalnikov se skrivajo v njihovi kakovosti. Pri tem lahko dobite slabo delujoči RAM in grafično kartico, ki ju boste morali na svoje stroške zamenjati, ali pa prenosnik prihaja brez garancije, kar pomeni, da lahko kupite popolnoma nedelujoč računalnik, pa ga boste morali na svoje stroške popraviti ali obnoviti pri drugem podjetju. V našem podjetju pa, kot certificirani prodajalci obnovljenih prenosnih računalnikov priznanih blagovnih znamk, za vsak prenosni računalnik opravimo nadzorni proces, podvržen strogim standardom, zato da lahko zagotovimo optimalno kakovost opreme. Ob nakupu poslovnega prenosnega računalnika nudimo še garancijo, v trajanju 12 mesecev.

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

21.217+

21.217+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

© 2018 - 2023 Brown Bear Team d.o.o. Vse pravice pridržane.