Računalniki POSLOVNE linije

Najvišja kakovost, dolga življenjska doba.

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

Kako računalniku podaljšamo življenjsko dobo?

Baterije za prenosnike, ki se jim počasi izteka življenjska doba, so eden od najpogostejših razlogov za težave, zaradi katerih se ljudje obračajo na servis prenosnih računalnikov. Seveda pa so lahko okvare, zaradi katerih ljudje prinesejo računalnik, laptop ali delovno postajo na računalniški servis povezane tudi z drugimi komponentami – od procesorja, grafične kartice, delovnega pomnilnika (RAM), diska, ventilatorjev ali drugih mehanskih delov do programske opreme (»software«), ki je seveda vedno naložena na računalnik, ki ga uporabljamo.

Pred kakršnimi koli posegi v vaš računalnik je nujna strokovna diagnostika. Poskusi popravil brez ustreznega znanja se običajno ne končajo najbolje. S tem tvegate nepopravljivo škodo, zato je nujno, da se obrnete na profesionalni servis za računalnike.

Nepooblaščeno odpiranje računalnika in neznanje vas lahko drago stane

Nepooblaščeno odpiranje računalnika in neznanje vas lahko drago stane.

 

Ustrezna protivirusna zaščita poskrbi za optimalno delovanje računalnika

Uporaba kakovostne protivirusne zaščite je osnova za hitro in stabilno delovanje vašega namiznega ali prenosnega računalnika. Kar približno 90 odstotkov vseh reklamacij oziroma primerov, ko se ljudje obrnejo na servis za računalnike, je namreč povezanih z virusi. Samo droben klik na okuženo datoteko vas loči do prave nočne more, saj nekateri virusi povzročijo, da se vaši podatki, slike, aplikacije in druge datoteke preprosto zakodirajo oziroma zaklenejo in jih ni moč obuditi niti z profesionalnimi orodji, ki jih uporabljajo tehniki v računalniških servisih. Zato je nujno, da uporabljate preverjen protivirusni program. Nikoli ne uporabljajte dveh ali celo več protivirusnih programov hkrati! Izberete enega in tistega dobrega. Naložba se bo nedvomno obrestovala, saj boste vi in vaš računalnik varna pred obiskom računalniškega servisa.

 

Izogibajte se nepooblaščenim posegom!

Prihranek, ki si ga obetate, ko v izdelek posegate sami, čeprav za to nimate ustreznega znanja, vas lahko še kako drago stane. Tovrstna opravila je vsekakor bolje prepustiti strokovnjakom, sicer so možne okvare, ki pogosto zahtevajo drag servis računalnikov. Obenem pa upoštevajte, da boste v primeru nepooblaščenih posegov težko uveljavljali garancijo. Pri izdelkih z veljavno garancijo je servis brezplačen, toda le če so izpolnjeni določeni pogoji. Eden od pogojev je, da se menjave komponent, kot je procesor, ne smete lotiti sami. Med izjeme praviloma spadajo samo RAM (delovni spomin), disk in grafična kartica. 

Računalniški servis pri BBT.si je cenovno ugoden računalniški servis

Servisiranje računalniške opreme prepustite strokovnjakom. 

 

Servis računalnikov mora biti profesionalen!

Tudi če upoštevate vse napotke za podaljševanje življenjske dobe prenosnika oz. preprečevanje okvar, je v večini primerov vsaj občasno vendarle potreben servis, lahko pa tudi samo tehnična pomoč. Če se odločite za nakup enega od obnovljenih prenosnikov iz ponudbe na BBT.si, vam bo v primeru težav vedno na voljo strokoven servis prenosnih računalnikov. BBT.si pa zagotavlja tudi tehnično svetovanje. Včasih je dovolj le pogovor z tehnikom, da pridete do željene informacije ali nasveta kako še lahko ukrepate.

Naša ekipa skrbi za stalno nadgrajevanje znanja, hkrati pa se ponaša z bogatimi izkušnjami. Ker gre za opremo iz naše lastne ponudbe, s katero smo v vsakodnevnem stiku, dobro razumemo posebnosti posameznega modela prenosnika. Rezervni deli so po večini na zalogi, zato računalniški servis BBT izvaja posege kakovostno in hitro. Servis BBT je tudi cenovno ugoden računalniški servis, ki skrbi izključno za popravila in svetovanje za kupljene poslovne računalnike pri BBT.si. Računalniški servis BBT torej ne servisira opreme, ki ni bila kupljena pri nas.  

 

Ste vedeli, da ima BBT.si kakovosten, hkrati pa izjemno hiter servis prenosnih računalnikov?

Servis računalnikov v BBT.si bo obenem izredno hiter. Zavedamo se, kako pomembna je ažurnost, ko je v igri popravilo računalnika, saj gre za napravo, brez katerega si večina ljudi ne predstavlja več vsakdana. V BBT.si imamo zato tehnike vedno na voljo za reševanje morebitnih težav, so pa fantje tudi izredno prijazni in pomagajo razreševati različne kompleksne situacije tudi po telefonu. Četudi se na računalnike ne spoznate, vedite, da ste v dobrih, prijaznih in profesionalnih rokah.

Kar približno 95 odstotkov napak na prenosnikih je odpravljenih najpozneje v 48 urah. Zahtevnejša popravila, denimo menjava okvarjene matične plošče, praviloma zahtevajo malce več časa, vendar si tudi v tovrstnih primerih prizadevamo za čim hitrejšo odpravo težave. Pri BBT.si lahko računate na nadpovprečno odziven servis računalnikov. Večina izdelkov iz prodajnega programa pri BBT.si se ponaša z vsaj 12-mesečno garancijo. V tem obdobju je torej zagotovljen brezplačen servis za računalnike. To ne velja le za naprave same, saj je 12-mesečno jamstvo zagotovljeno tudi za baterije v prenosnikih.

 

POMEMBNO!
Pred prodajo so vse baterije za prenosnike pri BBT.si temeljito testirane. Posamezna baterija za prenosni računalnik bo zato svoje delo opravila z odliko. Čeprav gre za obnovljene naprave, je življenjska doba baterije za prenosnike nadpovprečno dolga. BBT.si zagotavlja, da ima vsak obnovljen prenosnik testirano baterijo, ki deluje brez prekinitev vsaj 2,5 ure. Večina ponudnikov rabljenih, obnovljenih prenosnikov ponuja skrajšano garancijo za baterijo ali celo brez garancije na baterije.

 

 

V BBT.si se nam zdi trajanje baterije pri prenosniku pomemben podatek, zato vsako baterijo testiramo in dajemo zanjo tudi garancijo. Za test in obremenitveni test vsake baterije pri prenosniku potrebujemo vsega skupaj vsaj 2 uri, kar pa ni malo časa. Za svoje stranke dobro poskrbimo tudi tako, da baterije za prenosnike (predvsem starejši modeli) naročimo posebej za vas. Torej, četudi starejših prenosnikov v BBT.si nimamo več na zalogi, vam lahko zagotovimo nadomestno baterijo zanj. Pogosto se namreč zgodi, da je prenosni računalnik po več letih nakupa pri nas dovolj uporaben za vaša opravila, baterija pa opeša. V zadnjem času, ko so se cene originalnih nadomestnih baterij precej dvignile, se poslužujemo nakupa generičnih baterij, ki so bistveno (polovico) cenejše. Vsi proizvajalci generičnih baterij s katerimi sodelujemo izdelujejo kakovostne baterije za katere nudijo garancijo. Preverjena kakovost!

Računalniški servis BBT.si poskrbi za menjavo baterije

Garancija 12 mesecev velja pri prenosnikih v BBT.si tudi za baterije!

 

 

Kakšna je pričakovana avtonomija baterije za prenosnike?

Baterija za prenosni računalnik, ki je bil kupljen pri BBT.si, bo med posameznimi polnjenji trajala najmanj 2,5 h. Izjema so samo baterije pri mobilnih delovnih postajah. Mobilne delovne postaje so prenosniki z nadpovprečno zmogljivim procesorjem in grafičnim čipom in zato se baterija prazni nekoliko hitreje. BBT.si zagotavlja minimalen čas delovanja baterije pri mobilnih delovnih postajah 2 h. Če bi želeli imeti še daljšo avtonomijo baterije, potem vam priporočamo, da si izberete VIP paket. VIP paket poleg ostalih nadgradenj zagotavlja minimalno avtonomijo baterije za prenosnike vsaj 3,5 h.

 

Ali veste, da je osnovni servis prenosnikov možen na daljavo?

Okvara baterije za prenosnike? Težave s procesorjem? Napake, povezane s programsko opremo? Zakaj bi ugibali, če je možna hitra in strokovna diagnostika? Čim prej pokličite BBT servis za računalnike ali nam pišite po elektronski pošti. Pri reševanju težave vam bomo poskušali najprej pomagati na daljavo. Ker so nivoji znanja in razumevanja precej različni, vam zagotavljamo, da bodo tehniki govorili z vami v razumljivem jeziku. Strah, da ne bi mogli slediti navodilom, je zato odveč. Za lažje diagnosticiranje in odpravljanje napak običajno koristimo oddaljeni dostop s pomočjo programa TeamViewer.

Če se izkaže, da težava ni rešljiva na daljavo, boste morali izdelek poslati/prinesti na servis računalnikov. Pri izdelkih, ki so bili kupljeni v zadnjih 12 mesecih, je servis prenosnih računalnikov brezplačen (če so izpolnjeni vsi pogoji za uveljavljanje garancije). Kot omenjeno, to vključuje težave, ki se nanašajo na baterije za prenosnike. Pri izdelkih, pri katerih je garancija računalnika že potekla, pa vam je zagotovljen zelo ugoden servis računalnikov. Urna postavka je nizka, poleg tega pa so ure obračunane korektno. Ko se težava odkrije, boste seznanjeni z resnostjo okvare. Na podlagi transparentnih informacij bo nato mogoče sprejeti najboljšo odločitev za potek popravila.

Računalniški servis BBT.si je strokoven računalniški servis

Računalniški servis pri BBT.si je strokoven, hiter in ugoden.

 

Če imate dodatna vprašanja, vas zanima več podatkov o servisu prenosnih računalnikov ali rezervnih baterijah za prenosni računalnik, smo za vaša vprašanja dosegljivi na telefonsko številko 01 56 22 667 ali pa nam pišite na prodaja@bbt.si. Ekipa strokovnjakov v BBT.si je zelo prijazna, profesionalna, polna znanja in ima na zalogi kar nekaj trikov za popravila prenosnih računalnikov. Ne izgubljajte časa z brskanjem po spletu, kontaktirajte nas. Z veseljem vam bomo pomagali do dobro vzdrževanega računalnika in dolge življenjske dobe vašega prenosnika.

 

 

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

21.763+

21.763+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

© 2018 - 2024 Brown Bear Team d.o.o. Vse pravice pridržane.