Računalniki POSLOVNE linije

Najvišja kakovost, dolga življenjska doba.

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

  • Domov
  • / Konferenca o Javnem zelenem naročanju

Konferenca o Javnem zelenem naročanju

V oktobru je bila v Ljubljani organizirana konferenca o Zelenem javnem naročanju, pod okriljem ministrstva za Okolje in prostor.

Povabljeni smo bili, da se konference udeležimo kot najvidnejši predstavniki v panogi obnovljenih računalnikov, ki smo se je z zagnanostjo po spremembah tudi udeležili.

Na konferenci smo predstavili naš protokol obnove POSLOVNIH računalnikov, na okrogli mizi pa se je razvila tudi debata o omejitvah s katerimi se soočamo v panogi.

Poudarili smo, da je vsa računalniška oprema, ki je obnovljena pri BBT.si dovolj zmogljiva za vsa vsakodnevna pisarniška opravila, zato bi si želeli več javnih razpisov, kjer bi bila vključena tudi obnovljena računalniška oprema in ne samo nova.

Javna uprava je velik potrošnik računalniške opreme in želimo si bolj racionalne porabe davkoplačevalskega denarja, ki bi se lahko pokazala tudi v kupovanju obnovljene opreme.

Prihranki so ogromni, a ne na račun kakovosti in funkcionalnosti, kar dokazujemo z našim obstojem že več kot 20 let in velikim naborom zadovoljnih kupcev, ki kupujejo tovrstno opremo.

Po našem mnenju Evropska unija pri doseganju ničelnega ogljičnega odtisa pozablja na dejstvo, da je sama največja porabnica in da bi ravno javna uprava morala biti zgled pri upoštevanju krožnega gospodarstva.

Čas za spremembe je zdaj!

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

21.763+

21.763+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

© 2018 - 2024 Brown Bear Team d.o.o. Vse pravice pridržane.