Računalniki POSLOVNE linije

Najvišja kakovost, dolga življenjska doba.

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

  • Domov
  • / Prenosni računalniki kot donacija v RK Prevalje in za družino Fužir

Prenosni računalniki kot donacija v RK Prevalje in za družino Fužir

Biti družbeno odgovoren, to je prioriteta vseh nas, ki sestavljamo BBT.si. Ob letošnjih avgustovskih poplavah smo se odzvali na pomoč z donacijami računalniške opreme, ki jo sicer obnavljamo in prodajamo.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem znancem, prijateljem in vsem, ki ste nam pomagali, da so obnovljeni POSLOVNI računalniki BBT prišli v roke pravim ljudem.

Na Rdečem križu v Prevaljah so prostovoljke mlade upokojenke velikega srca, ki z idealistično zagnanostjo in sočutjem pomagajo pomoči potrebnim. Ženske velikega srca, ki so ob letošnjih stiskah ljudi pozabile nase in na svoje težave. 

En prenosnik smo tako podarili Rdečemu križu Prevalje, na katerem se izpolnjujejo obrazci za povračila škode in uradne zadeve. Drug prenosnik pa je šel v roke družini Fužir, ki jo vsa Slovenija pozna, saj jim je reka Meža vzela hišo in vso imetje.

Naj prenosniki BBT dobro služijo in resnično nas bogati misel, da lahko pomagamo z donacijami v obliki računalniške opreme vrhunske kakovosti. 

 

Imeti posluh za pomoči potrebnim je plemenito - saj vendar vsak lahko s čim doprinese drugemu, zato pomagajmo po svojih najboljših močeh!

 

 

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

21.763+

21.763+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

© 2018 - 2024 Brown Bear Team d.o.o. Vse pravice pridržane.