Računalniki POSLOVNE linije

Najvišja kakovost, dolga življenjska doba.

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

  • Domov
  • / Refurbished prenosniki

Refurbished prenosniki

V današnji dobi, ki jo zaznamujejo hitre tehnološke spremembe, so prenosniki postali nepogrešljiv del našega življenja. Kljub temu pa visoke cene novih prenosnikov pogosto vodijo potrošnike v raziskovanje bolj cenovno ugodnih alternativ. Obnovljeni prenosniki, ki jim rečemo tudi refurbished prenosniki, so odlična izbira za vse, ki želijo najboljšo kakovost za ugodno ceno. Ne pozabimo pa tudi na trajnostni vidik! V tem članku bomo razkrili prepričljive razloge, zakaj obnovljeni prenosniki pridobivajo na popularnosti in zakaj so refurbished prenosniki pametna izbira za tehnološko ozaveščene potrošnike, ki si želijo odlično računalniško izkušnjo.

Refurbished prenosniki

Refurbished oziroma obnovljeni prenosniki so trajnostna izbira.

 

 

REFURBISHED prenosniki so pameten nakup. Zakaj?

Velik prihranek
Ena od najbolj opaznih prednosti izbire refurbished prenosnikov je nedvomno velik prihranek v primerjavi z novimi modeli. V povprečju se prihranek giblje okoli 50%. To je velik prihranek tako za posameznika kot za podjetja ali organizacije, zato je v zadnjih dveh letih čutiti velik porast povpraševanja po tovrstni opremi, ne samo v Sloveniji, ampak tudi v svetu.

Kakovost izdelave – POSLOVNA linija
Splošno prepričanje o obnovljenih prenosnikih je, da so nezanesljivi ali zastareli. Vendar je to le neutemeljeni predsodek. Naj pojasnimo. Vsi večji proizvajalci računalnikov kot so: HP, Dell, Lenovo svojo opremo proizvajajo v dveh kakovostnih linijah: osnovni-široko potrošni liniji in boljši-POSLOVNI liniji. Na ta način proizvajalci zagotavljajo cenovno dostopnost širšemu krogu kupcev.

Zaradi najvišje kakovosti komponent in preciznosti izdelave so POSLOVNI računalniki vsaj od 2 do 3-krat dražji v primerjavi s široko potrošnimi. Zaradi visoke cene novih so širšemu krogu kupcev relativno nedosegljivi in jih zato skorajda ni moč najti v trgovinah ali spletnih prodajalnah.

Računalniki POSLOVNE linije so sestavljeni iz bolj kakovostnih materialov in elementov, zato delujejo hitro, stabilno in tiho. Ker so v osnovi namenjeni predvsem vsakodnevni poslovni uporabi, so vzdržljivi in delujejo stabilno tudi ob dolgotrajnih obremenitvah. Idealni so glede kakovosti, od nakupa nas odvrača le visoka cena. Pri BBT.si, se ukvarjajo z obnovo in prodajo računalnikov že več kot 18 let in to izključno iz boljše, POSLOVNE linije. Ker je kakovost izdelave najboljša, je tudi možnosti za napake veliko manjša. Refurbished prenosniki so na voljo tudi v trgovinski liniji, a je nakup tovrstnega prenosnika veliko bolj tvegana odločitev kot iz POSLOVNE linije. Več o konkretnih razlikah izdelave med obema linijami si preberite tukaj.

Refurbished BBT.si

Refurbished prenosniki iz POSLOVNE linije so zanesljivi in cenovno ugodni za vse vse nivoje uporabe.

 

 

Dolga življenjska doba
Velika prednost prenosnikov iz POSLOVNE linije je 3-krat daljša življenjska doba od prenosnikov, ki jih lahko najdete v trgovinah ali na spletu. Na dolgi rok se nakup obnovljenega prenosnika iz POSLOVNE linije obrestuje, saj v praksi pomeni, da tovrstni prenosnik uporabljate bistveno dlje! Zaradi najboljših med seboj usklajenih komponent in izbranih surovin so prenosniki veliko bolj trpežni in obstojni na razne udarce, padce in podobno. Več o daljši življenjski dobi prenosnikov iz POSLOVNE linije si preberite na tej povezavi.

Trajnostna izbira
Z izbiro obnovljenega prenosnika prispevate k trajnostnemu razvoju okolja. Elektronski odpadki so vedno večji globalni problem, pri čemer elektronske naprave, vključno z prenosniki, predstavljajo precejšen del teh težav. Izbira obnovljenega prenosnika namesto novega, zmanjšuje povpraševanje po novih napravah, podaljšuje življenjsko dobo obstoječih naprav in zmanjšuje obremenitev na okolje (tu je potrebno upoštevati dvojno obremenitev, saj niso problem le e-odpadki, vendar tudi črpanje surovin za komponente, ki so potrebne za sestavo prenosnika).

Garancija in podpora kot pri novih
Prodajalci refurbished opreme so po zakonu obvezani dajati eno letno garancijo na opremo. Vendar vas opozarjamo, da ste pozorni, saj nekateri prodajalci ne dajejo nobene garancije na baterije. Pri BBT.si je garancija na baterijo vključena v ceno prenosnika in ob nakupu je jasno definirano tudi, koliko baterija zdrži. Ob nakupu katerikoli naprave pa vam svetujemo tudi, da ste pozorni ali prodajalec obnovljenih prenosnikov nudi tehnično podporo in servis. Za odlično uporabniško izkušnjo je oboje nujno potrebno.

BBT:SI

Julij Slapšak in ekipa pri BBT.si narekuje standarde pri obnovi prenosnih računalnikov v Sloveniji že več kot 18 let.

 

 

Obnovljeni prenosniki in njihov fizični zgled
Razumemo, da je prvi pomislek o ohranjenosti obnovljenega prenosnika čisto na mestu, saj ne vemo kdo je bil prvi lastnik, kako je z prenosnikom rokoval in podobno. Refurbished prenosnike lahko kupite v različnih fizičnih stanjih, kar pomeni od takšnih brez kakršnihkoli napak, ki so takšni kot novi, do napak na ohišjih, ekranih in podobno. Pri nakupu je fizični izgled eden od pomembnih faktorjev izbire, zato lahko izpostavimo, da je pri BBT.si dejansko stanje opreme enako oglaševanemu. Več o različnih kakovostnih razredih refurbished prenosnikov si preberite tukaj. Zelo natančen pregled in test vseh komponent je izvršen pri BBT.si, ki se tako postavlja v dve vlogi. Od podjetja, ki skrbi za obnovo prenosnikov kot tudi same prodaje. Proces obnove so razvili sami, pri njih pa so na voljo tudi prenosniki, ki so tehnično in vizualno obnovljeni in so po izgledu enaki novim. Oglejte si največjo zalogo obnovljenih prenosnikov na tej povezavi.

Obnovljeni prenosniki predstavljajo prepričljivo kombinacijo kakovosti, prihrankov in trajnosti, kar jih naredi pametno izbiro za vse uporabnike in to za vse nivoje znanja. Nepremagljivi prihranki, temeljiti preizkusi kakovosti in zagotovljena garancija naredijo obnovljene prenosnike privlačno alternativo novim modelom. Z izbiro obnovljene tehnologije ne le, da si zagotovite napredne naprave, temveč tudi prispevate k bolj zelenemu in trajnostnemu svetu. Zato naslednjič, ko boste iskali prenosnik, razmislite o razkrivanju prave vrednosti obnovljenih prenosnikov - odločitev, ki prinaša kakovost, prihranke in okolju prijazno izbiro v ospredje vaše računalniške poti.

Komu zaupati pri izbiri obnovljenega prenosnika?

Pri nakupu obnovljenega prenosnika upoštevajte nasvete, ki smo jih podali v tem članku, saj prenosnika vendar ne kupujemo vsak dan, pa še poceni ni. BBT.si je sinonim za kakovostno opremo in odlično uporabniško izkušnjo že več kot 18 let. Skozi vsa leta delovanja jim uspeva, da kljub vedno večjemu povpraševanju po opremi, ohranjajo najvišje standarde procesa obnove prenosnikov in s tem narekujejo smernice razvoja celotnega trga refurbished opreme.

Lasten BBT servis je dodaten super bonus pri nakupu obnovljenega prenosnika, saj uporabnik ve, da je rešitev problema na dosegu telefonskega klica in to takoj. Prodajalci so tehnično podkovani za vsa vaša vprašanja, zato ste toplo vabljeni k nakupu refurbished POSLOVNIH prenosnikov in odlični uporabniški izkušnji pri BBT.si! 

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

21.763+

21.763+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

© 2018 - 2024 Brown Bear Team d.o.o. Vse pravice pridržane.