Računalniki POSLOVNE linije

Najvišja kakovost, dolga življenjska doba.

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

 • Domov
 • / Zakaj kupiti računalnik pri resni firmi in ne pri neznancu?

Zakaj kupiti računalnik pri resni firmi in ne pri neznancu?

(pojasnilo, zakaj je bolje odšteti nekaj € več pri nakupu računalnika in biti varen)

Pomislite!
Se vam splača za par € kupiti cenejši računalnik od neznanca na npr. spletnem portalu BOLHA in le z njegovim ustnim zagotovilom, da je računalnik brezhiben? Ali od drobne garažne firme, ki je verjetno čez leto dni ne bo več? Garancija?…seveda je ni. Tovrstni nakup je mogoče malenkost cenejši, vendar pa precej bolj rizičen, kot nakup pri specializiranem podjetju z 18 letno tradicijo v prodaji rabljenih POSLOVNIH računalnikov kot je BBT.si.

Pa poglejmo pluse in minuse:

+ (plusi)

 • Garancija; pri nas dobite račun, 12 mesecev garancije, če gre kaj narobe naši telefoni delujejo, problemi se rešujejo.
  Mi ne izginemo, kot neznanec, ki vam je prodal računalnik.
 • Kvaliteta opreme; je preverjena. Računalniki so testirani in pregledani. Blago kupujemo pri istih, preverjenih dobaviteljih in nima skritih napak. Nakup ni dvomljiv, temveč pošten. Lahko ste mirni.
 • Servis; se vam je pojavila manjša okvara? Ne veste, kje bi popravili računalnik izven garancije? Spet smo tukaj za vas.
  Vaš neznani prodajalec? Verjetno se vam po prodaji ne bo več oglasil na telefon.
 • Svetovanje; če gre kaj narobe pri nalaganju, če pride do manjše okvare,… vam telefonsko svetujemo vsak delovnik, 8 ur.
  Večina problemov se lahko reši po telefonu. Od vas nihče ne pričakuje, da ste strokovnjak na računalniškem področju. Za to smo tu mi.
  Pokličite, mi se javimo. Nakup od neznanca tega ne zagotavlja.
 • Legalnost operacijskega sistema; z nakupom pri nas ni več sporna. Vsi naši računalniki in prenosniki so opremljeni z licenčnimi nalepkami, ki vam omogočajo, da si naložite operacijski sistem Windows, ki je legalen in se ga lahko posodablja. Na prenosnikih je operacijski sistem že naložen, na računalnikih in delovnih postajah pa ne. Konkretna navodila za nalaganje dobite pri nas ob nakupu računalnika. Pri vašem neznancu...???
 • Gonilniki; pri naših "brand name" računalnikih, se pravi računalnikih priznanih blagovnih znamk so gonilniki javno dostopni na spletnih straneh proizvajalcev. Pri nakupu od neznanca dobite računalnik, sestavljen iz različnih, navadno med seboj slabo povezljivih komponent. Po naših izkušnjah ob takšnem nakupu gonilniki niso priloženi, kar pomeni veliko težavo pri nalaganju operacijskega sistema Windows.
 • Dostava; se izvede s preverjenimi transportnimi podjetji, in kar je najpomembnejše, embalaža, v kateri je računalnik pakiran, je močna in iz dvojnega kartona. Do poškodb računalnika praktično ne more priti. Tukaj ne dovoljujemo improvizacij.
 • Zaloga; vedno imamo na zalogi večjo količino enake opreme. Zadovoljni ste z računalnikom in želite istega še za ženo? Ni problema, samo pokličite.
 • Stabilnost delovanja opreme; "brand name" računalniki, torej računalniki priznanih blagovnih znamk, imajo zaradi velikih serij izdelave in ugleda proizvajalca mnogo manj sistemskih napak, predvsem pa so vgrajene komponente standardne in dobro uglašene. Takšen računalnik deluje tiho in stabilno. Če je potrebno zamenjati kakšen del, je nadomestek natanko takšen kot original - deli so standardni in zato vedno dobavljivi.

 

- (minusi)

 • Rahlo višja cena; ki jo upraviči občutek varnosti in zaupanje v kupljeno opremo.
  Razložimo: v povprečju je nakup računalnika vrednega 200 € od neznanca cca. 10-30 € cenejši. Vzemimo slabši primer – 30 €.
  Če boste računalnik uporabljali 3 leta, ste "preplačali" naš računalnik slabih 10 € letno. 6 kav? Preveč za vas?
  Poglejmo, koliko ste ga preplačali na mesec. Torej, 10 € preplačila na leto delimo z 12 mesecev in dobimo preplačilo 83 centov na mesec???
  1/2 kavice v lokalu? Preveč? Za vse zgornje pluse? Če tega denarja resnično ne morete pogrešati, kupite računalnik pri neznancu. V nasprotnem primeru smo tu za vas. Že od leta 2003.

 

 

Pokličite nas za varen nakup!

01 56 22 668 ali 031 373 820
prodaja@bbt.si, www.bbt.si

 

 

BBT.si

Julij Slapšak, direktor

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

21.763+

21.763+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

© 2018 - 2024 Brown Bear Team d.o.o. Vse pravice pridržane.