Računalniki POSLOVNE linije

Najvišja kakovost, dolga življenjska doba.

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

  • Domov
  • / REFURBISHED računalniki - cenovno ugodna izbira

REFURBISHED računalniki - cenovno ugodna izbira

V današnjem svetu, ki ga poganja tehnologija, je lastništvo zanesljivega računalnika postalo nujnost tako za posameznike kot podjetja. Vendar pa visoka cena novih računalnikov pogosto predstavlja velik izziv. Tu pridejo do izraza obnovljeni računalniki, ki jim rečemo tudi refurbished računalniki. Refurbished računalniki  ponujajo cenovno ugodno in trajnostno alternativo. Slovenija, država, znana po svojem zavezništvu trajnostnim praksam, doživlja porast priljubljenosti obnovljenih računalnikov. V tem prispevku bomo raziskali prednosti refurbished računalnikov, predstavili njihov rastoči trg v Sloveniji in poudarili, zakaj so odlična izbira tako za posameznike kot organizacije.

Refurbished

Ponovna uporaba je trajnostna in spodbuja krožno gospodarstvo. 

 

 

Poznate prednosti obnovljenih oziroma REFURBISHED računalnikov?

Cenovna dostopnost
Eden glavnih razlogov, zakaj se ljudje odločajo za refurbished računalnike, je prihranek. Obnovljeni računalniki so bistveno cenejši od novih, kar posameznikom in podjetjem omogoča pridobitev visokokakovostnih naprav, sploh če so iz POSLOVNE linije, ne da bi obremenjevali družinski proračun ali sredstva namenjena za IT v podjetjih. Koliko konkretno lahko prihranite si preberite na tej povezavi

Trajnost
Koncept trajnosti pridobiva na veljavi po vsem svetu, obnovljeni računalniki pa igrajo ključno vlogo pri zmanjševanju elektronskih odpadkov. Z podaljševanjem življenjske dobe obstoječih naprav refurbished računalniki prispevajo k bolj zelenemu in okolju bolj prijaznemu pristopu k računalništvu. Preberite si praktične primere o življenjskem ciklu refurbished naprav na tej povezavi.

Zanesljivost in zmogljivost refurbished naprav
Obnovljeni računalniki oziroma refurbished računalniki so temeljito testirani, očiščeni, morebitne nedelujoče komponente se zamenjajo. Obnovljeni računalniki zagotavljajo zanesljivo zmogljivost primerljivo z novimi napravami, kar zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo. Sploh če je oprema iz POSLOVNE linije je zadovoljstvo potrošnika zagotovljeno!

Refurbished by BBT.si

Tovarniško obnovljeni računalniki - v Trzinu pri BBT.si so sami razvili proces obnove.

 

Refurbished - obnovljeni računalniki v Sloveniji
Slovenija, znana po močnem zavezništvu do varstva okolja in trajnostnih praks, doživlja znaten porast povpraševanja po obnovljenih računalnikih. Tehnološko pismeno prebivalstvo države in napredna podjetja aktivno sprejemajo prednosti refurbished naprav.

Povpraševanje potrošnikov po refurbished opremi
Slovenski potrošniki vse bolj prepoznavajo vrednost in koristi obnovljenih računalnikov. Nižja cena je privlačna izbira za študente, samostojne delavce in posameznike, ki želijo zanesljive računalniške rešitve, ne da bi se pri tem preveč obremenjevali z denarjem.

Sprejetje obnovljenih računalnikov v podjetjih
Mala in srednje velika podjetja v Sloveniji se prav tako obračajo k obnovljenim računalnikom kot stroškovno učinkoviti rešitvi. Z naložbo v obnovljene naprave podjetja lahko optimizirajo svoje IT proračune in zagotovijo zaposlenim dostop do zanesljive in učinkovite računalniške opreme. Računalniška trgovina BBT.si je največji ponudnik obnovljenih računalnikov iz poslovne linije v Sloveniji, dostop do aktualne zaloge je na tej povezavi.

 

Morebitni pomisleki pri nakupu REFURBISHED računalnikov

Zaupanja vredni prodajalci
Izberite zaupanja vredne prodajalce ali ugledna podjetja za obnovo, ki sledijo standardom in zagotavljajo garancijo na obnovljene izdelke. To zagotavlja kakovost in zanesljivost kupljenega računalnika. Eden največjih in zanesljivih podjetij z več kot 18 let izkušenj je BBT.si - preberite si prispevek, kako pri njih poteka obnova računalnika za ponovno uporabo na povezavi tukaj

Refurbished- BBT.si

Pri BBT.si se že več kot 18 let ukvarjajo z obnovo računalnikov. 

 

Tehnične specifikacije in nadgradnja
Preverite tehnične specifikacije obnovljenega računalnika, da se prepričate, ali ustrezajo vašim zahtevam. Upoštevajte faktorje, kot so procesorska moč, velikost pomnilnika, velikost diska in grafične zmogljivosti. Poleg tega izberite računalnik, ki omogoča morebitne nadgradnje, da podaljšate njegovo življenjsko dobo in uporabnost. Upoštevajte, da se potrebe skozi čas spreminjajo.

Garancija in podpora strankam
Preverite pogoje garancije in možnosti podpore strankam, ki jih ponuja prodajalec. Garancija zagotavlja varnost in zaščito pred morebitnimi težavami. Pri zanesljivem prodajalcu kot je BBT.si vam je na voljo vsaj eno letna garancija za vse refurbished naprave. BBT odziven računalniški servis zagotavlja, da se 95% težav reši v roku 48 ur – več informacij na povezavi tukaj.

Vseeno je, ali ste kupili eno ali več naprav, tehnična podpora in računalniški servis pri BBT.si je na voljo vsem. Profesionalna tehnična podpora in hitro odziven servis sta dve veliki dodatni prednosti vašega nakupa refubrished naprave pri BBT.si.

 

Ker se povpraševanje po cenovno dostopnih in trajnostnih računalniških rešitvah povečuje, postajajo refurbished računalniki v Sloveniji vse bolj priljubljeni. Njihova cenovna dostopnost, zanesljivost poslovne linije in prispevek k trajnostnemu razvoju jih naredijo privlačno izbiro tako za posameznike kot tudi za podjetja. Velja le opozorilo, da opremo kupite od zanesljivega ponudnika, ki vam zagotavlja tudi garancijo in servis.

Z vse večjim naborom podjetij, ki prodajajo refurbished opremo pa velja pripomniti, da bodite pozorni na fizično ohranjenost naprav. Fizični izgled refurbished naprav si različna podjetja tolmačijo različno.

Pri BBT.si, ki narekuje standarde obnove celotni branži refurbished naprav v Sloveniji, ste lahko povsem pomirjeni, saj najdete tudi takšne, ki so po izgledu enaki novim.

Vabljeni k nakupu obnovljenih POSLOVNIH računalnikov in odlični uporabniški izkušnji pri BBT.si!

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

21.763+

21.763+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

© 2018 - 2024 Brown Bear Team d.o.o. Vse pravice pridržane.