Računalniki POSLOVNE linije

Najvišja kakovost, dolga življenjska doba.

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

  • Domov
  • / Prenosni računalniki HP ter prenosniki Lenovo s procesorji i5 in i7

Prenosni računalniki HP ter prenosniki Lenovo s procesorji i5 in i7

HP ali Lenovo? Procesor i5 ali i7? Kateri je primeren za delo v pisarni in kateri za delo doma?

Prenosni računalniki se razvijajo in nadgrajujejo precej hitreje kot namizni računalniki. Hitro razvijajoč se trg je posledica velikega povpraševanja. Nekdaj je vsakdo sanjal o velikem namiznem računalniku, katerega si je nato delila vsa družina. Danes ta ideal predstavljajo prenosni računalniki. Hiter vsakdan je mnoge prisilil, da nekaj dela opravijo med odmorom v kavarni ali celo na javnem prevozu na poti domov. Zato ni presenečenje, da so prenosniki precej bolj razširjeni kot namizni računalniki. Potrebujete zmogljiv prenosnik? Oglejte si široko ponudbo zmogljivih prenosnikov, ki so obnovljeni s strani računalniških strokovnjakov  BBT.si, ki ima najvišje standarde obnove v Sloveniji. Vsi prenosniki so iz POSLOVNE linije, ki je najboljša možna verzija izdelave, saj so ohišja ojačana iz magnezijevih in aluminijevih zlitin in odporna na vse vrste pogojev dela. Prenosniki so testirani, delujejo enako hitro kot novi prenosniki, vsi pa imajo tudi testirane baterije in garancijo, ki vključuje tudi garancijo na baterijo. Življenjska doba je 3x daljša kot pri nePOSLOVNI verziji opreme.

Če se odločite za nakup  obnovljenega prenosnika pri BBT.si prihranite med  50-70% cene od nakupa novega prenosnika. Tak nakup je tudi okoljsko odgovoren. BBT.si zagotavlja, da je predsodek pred rabljenimi in obnovljenimi računalniki popolnoma odveč, saj je njihova oprema fizično odlično ohranjena in dovolj zmogljiva za vsa opravila tako v pisarni kot doma. BBT.si je priznano ime predvsem v vrstah IT strokovnjakov, IT serviserjev, vzdrževalcev sistemov v podjetjih in ne nazadnje tudi v očeh direktorjev in lastnikov podjetij, ki si želijo znižati stroške pri nakupu računalniške opreme, saj si vsi želijo, da bi oprema delovala čim dlje časa in s čim manj okvarami. BBT.si deluje že več kot 18 let in v tem času so si nabrali resnično veliko zbirko referenc.

Lenovo prenosni računalnik

Lenovo prenosniki imajo trpežno ohišje, poslovna linija imenova Thinkpad pa je najboljša izvedba Lenovo prenosnikov.

 

 

Prenosniki HP in Lenovo = visoka kakovost izdelave  in dolga življenjska doba

Prenosni računalniki, ki jih boste našli pri BBT.si., so na voljo v večih različicah, a vedno v POSLOVNI verziji priznanih blagovnih znamk. HP je na trgu že vse od leta 1939, medtem ko začetki blagovne znamke Lenovo segajo v leto 1984. Torej je prava izbira HP ali Lenovo? Zahvaljujoč številnim inovacijam in tehnološkemu napredku sta obe znamki v računalniški industriji izjemno ugledni. Zato bo izbira prenosnika v veliki meri odvisna od tega, kaj potrebujete. Težko je primerjati obe znamki, saj se modeli razlikujejo po tehničnih lastnostih in posebnostih, a se bomo potrudili in vam v nekaj alinejah poskušali približati prednosti Lenovo in HP prenosnikov.

Komponente
Prenosni računalniki Lenovo so med najbolj prodajanimi v zadnjih nekaj letih. Njihova glavna prednost so konkurenčne cene za vrhunsko kvaliteto. Če iščete najboljše razmerje med kvaliteto in ceno, je Lenovo zagotovo prava izbira. Je pa res, da je v Slovenij precej bolj popularen HP, kljub malenkost višji ceni. Vgrajene komponente v obeh blagovnih znamkah so vrhunske, tu ni zgubljati besed.

Baterija
Lenovo uporablja baterije, ki zagotavljajo čas delovanja približno 6 do 10 ur. Ali je to veliko ali malo je predvsem odvisno od uporabe. Upoštevati je treba, da se s časom baterije obrabijo in izgubijo sposobnost zadrževanja polnjenja. HP ima precejšen ugled ravno zaradi življenjske dobe baterije prenosnih računalnikov. Največja življenjska doba HP baterije je kar 12 ur.

Inovativnost
Da bi ostala pomembna in kredibilna poskušajo podjetja slediti trenutnim trendom v industriji. Čeprav se ti nenehno spreminjajo, jim uspešno sledita tako blagovna znamka HP kot Lenovo. HP s svojimi edinstvenimi idejami (zaslon na dotik, računalnik 2 v 1) nenehno dokazuje, zakaj je vodilna blagovna znamka v svetu računalništva. Lenovo pa je znan predvsem po izboljšavah izdelkov ter izvrstnemu razmerju med kakovostjo in ceno. Govorimo o najboljših blagovnih znamkah na svetu.

Oblika
Črno kompaktno ohišje, ki je precej neobčutljivo na razne odrgnine in praske je značilno za Lenovo prenosnike. Aktualno zalogo Lenovo prenosnikov najdete tukaj.

 

Procesorji i5, i7 in boljši zmorejo vsa povprečna opravila tako v pisarni kot doma.

Procesorji i5, i7 in boljši zmorejo vsa povprečna opravila tako v pisarni kot doma.

 

 

Razlika med prenosniki i5 in i7? Kakšne so in kaj izbrati?

Prenosni računalniki so pogostokrat označeni z besedami Intel Core i5 ali Intel Core i7. Za tiste, ki o računalnikih vedo več, imajo te besede velik pomen, za vse ostale pa v nadaljevanju malce razlage. Core i ali jedro, je centralna enota odgovorna za izvajanje nalog, ki jo najdemo v vsakem prenosniku, ki jo imenujemo procesor. Procesor, ki predstavlja možgane sistema, je razvil in izdelal računalniški gigant Intel. Njegov namen je, da prejme navodila, jih obdela ter izvede dejanja in naloge. Procesorji i5 in i7 vsebujejo vsaj 4 jedra, nekateri i7 do 6 ali 8 jeder. Jedra določajo, kako hitro računalnik deluje ter kakšna je njegova sposobnost obdelave več nalog hkrati. Toda kako vedeti, katerega izbrati? So prava izbira računalniki z oznako i5 ali je bolje seči globlje v žep in izbrati prenosnik i7? Katerega boste izbrali, je predvsem odvisno, za kakšen namen boste prenosnik uporabljali. Iz prakse pa povemo, da za povprečna vsakodnevna dela tako v pisarni ali doma zadostuje procesor i5. Kot uporabnik s prostim očesom ne opazite razlike v hitrosti delovanje računalnika, saj za hitrost delovanja ni odgovorna le procesorska moč, tu je še trdi disk in RAM. V kolikor pa vaše delo obsega izdelavo zahtevne grafike, urejanje fotografij, videov ter uporabo zahtevnejših programov,  je nujno poseči po vsaj i7 procesorju.

Pri BBT.si, boste našli prenosnike z i5 in prav tako z i7 procesorjem. Zastopani sta obe najbolj ugledni blagovni znamki HP in Lenovo. BBT. si ni le sinonim za visoke standarde pri obnovljenih računalnikih, ampak tudi za dolgo življenjsko dobo opreme.

Prenosni računalnik- BBT.si

Prenosni računalnik ne glede na znamko je res nepogrešljiv na poti, službenih poteh, velikokrat pa nadomešča namiznega.

 

 

Kakšne prednosti prinaša uporaba prenosnega računalnika?

Prenosni ali namizni računalnik? Ob vprašanju, kateri so boljši, ima vsakdo svoje mnenje. A dejstvo je, da laptopi, kot jih radi imenujemo uporabniki, prinašajo številne prednosti. Glavna od njih je prenosljivost s popolno funkcionalnostjo namiznega računalnika. Ker imajo kompaktno in lahkotno zasnovo jih je mogoče uporabljati povsod. Končni izdelek v majhni zasnovi zajema vse - tipkovnico, miško, mikrofon, zvočnike, kamero in še bi lahko naštevali. Več o razlikah med namiznimi in prenosnimi računalniki in prednosti uporabe enega in drugega smo pisali v našem blogu: Prenosni računalnik ali namizni računalnik? Kaj izbrati?

Če ne veste kateri prenosnik izbrati, so vam BBT  prodajalci vedno na voljo za pomoč, kontakti tukaj. Nobeno vprašanje nam ni tuje, zato ne odlašajte in ne izgubljajte časa z brskanjem po internetu in se nam javite. Na zalogi v Trzinu je vedno več kot 1.000 artiklov, zato verjamemo, da imamo takšnega, ki je primeren za vaše potrebe. Dobrodošli!

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

21.763+

21.763+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

© 2018 - 2024 Brown Bear Team d.o.o. Vse pravice pridržane.