Računalniki POSLOVNE linije

Najvišja kakovost, dolga življenjska doba.

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

pon-pet: 07.45 - 15.15

Košarica (0)
0

Košarica je prazna

  • Domov
  • / Za praznike podarimo obnovljen računalnik!

Za praznike podarimo obnovljen računalnik!

Obnvoljen računalnik ali prenosnik je lahko vrhunsko darilo!

Prazniki so pred vrati in verjetno tudi vi že vneto razmišljate, kaj podariti svojim najbližjim. Ali ste kdaj pomislili na obnovljen računalnik? Nakup tovrstne naprave se splača z več vidikov, zato je za vsakogar lahko prijetno in uporabno darilo.

Računalnik je danes nepogrešljiv pripomoček vsakega gospodinjstva. Če pa zanj nimamo dovolj prostora, ga odlično nadomesti prenosnik ali laptop. Dejstvo je, da tovrstno opremo uporabljajo že vse generacije in nič ni presenetljivega, da je povpraševanje po njej tako veliko. Vendar pa ni nujno, da je nakup računalnika vedno drag. Za povprečnega uporabnika so obnovljeni računalniki najbolj optimalna izbira.

Kaj so obnovljeni računalniki?

Številna podjetja so se začela tudi na področju računalniške opreme obnašati podobno kot na področju avtomobilov. Zato se nakupa tovrstne opreme vse pogosteje lotevajo z lizingom, kar pomeni, da jo po preteku lizing pogodbe tudi redno menjajo. Takšno opremo odkupujejo računalniška podjetja kot je BBT.si, ki opremo temeljito pregledajo, obnovijo in poskrbijo za ponovno prodajo.

Obnovljeni računalniki so torej v bistvu rabljeni računalniki, vendar s to razliko, da jih specializirana računalniška podjetja obnovijo. BBT.si je v Sloveniji prisoten že več kot 18 let in v tem času so sami razvili proces obnove računalniške opreme. Rezultat tega je, da uporabniki dobimo tehnično brezhibne računalnike, ki so bili v uporabi krajši čas in imajo posodobljen operacijski sistem. Delujejo kot novi. Za obnovljene računalnike boste zasledili tudi izraz refurbished računalniki, kamor spadajo tako obnovljeni prenosniki kot tudi obnovljeni PC računalniki in obnovljene delovne postaje. Omenimo naj, da podjetje BBT.si obnavlja in prodaja le najboljšo možno verzijo računalnikov, to so POSLOVNI RAČUNALNIKI. Glavna prednost POSLOVNIH računalnikov pa je dolga življenjska doba opreme. Saj zato pa podjetja kupujejo to opremo, ker deluje tiho, brez okvar, stabilno in ima dolg življenjski cikel. Tudi za domačo uporabo so tovrstni računalniki odlični!

Prenosni računalnik

Ne imejte predsodka, saj so BBT obnovljeni POSLOVNI računalniki odlično fizično ohranjeni!

 

Kako poteka obnova računalnikov?

Kot smo že povedali, je vsak obnovljen računalnik tehnično brezhiben v svojem delovanju. To pa zato, ker specializirano podjetje  kot je BBT.si vse računalnike testira in pregleda. Tehnična obnova računalnikov in prenosnikov zajema ogromno različnih opravil, da so na koncu obnovljeni prenosniki in računalniki takšni, kot morajo biti:

  • običajno se z rabljenih računalnikov najprej odstrani prah, ki se nabira na elektronskih komponentah v notranjosti računalnika in praviloma povzroča pregrevanje računalnika,
  • vedno se pregledajo najbolj osnovne komponente, kot so tudi RAM, trdi disk, procesor, pomnilnik, matična plošča,
  • prenosni računalniki zahtevajo tudi testiranje baterije, za kar se uporabi posebno programsko opremo,
  • pregleda se tudi tipkovnica in se zamenja vse nedelujoče ali zlomljene tipke,
  • pri vseh prenosnikih se skrbno pregledajo tudi ekrani, na katerih se odpravijo vse pomanjkljivosti, če je možno, sicer se ekran zamenja.
Vendar je potrebno poudariti, da različna podjetja obnavljajo opremo po različnih standardih. Zato nakupujte le pri preverjenih ponudnikih, ki vam dajo tudi garancijo. Garancija je pomembna kot je pomembna tudi testirana baterija pri prenosnikih. Ne kupujte obnovljenih prenosnikov brez testirane baterije!

 

Prenosniki- obnova

Postopek čiščenja, testiranja, pregledovanja, zamenjave komponent... vse to zahteva natančno ekipo.

 

Obnovljeni računalniki zadovoljijo popolnoma vse nivoje uporabe

Marsikdo se izogiba nakupu rabljenih prenosnikov in računalnikov, ker se boji, da s tem kupuje mačka v žaklju. Vendar pa v splošnem velja, da so vsi obnovljeni računalniki v dobrem fizičnem stanju, saj so jih pred tem praviloma uporabljali v pisarnah.

BBT.si je sinonim za vrhunsko ohranjene obnovljene računalnike. Prav fizični izgled je nekaj na kar so še posebno pozorni-več o tem so pisali tudi v njihovem blog prispevku. Na splošno pa velja, da so vsi prenosniki in računalniki po obnovi razvrščeni v 4 različne kakovostne razrede:

Razred A++
Vrhunsko ohranjeni in obnovljeni računalniki, ki so tudi na fizični izgled videti kot novi.

Razred A
Odlično ohranjeni in obnovljeni računalniki, pri katerih so vidni manjši znaki obrabe.

Razred A-
Penosniki in računalniki z manjšimi estetskimi napakami, vendar še vedno tehnično brezhibni v svojem delovanju.

Razred B
Tehnično obnovljeni računalniki z opaznimi poškodbami na ohišju- le teh v BBT.si sploh nikoli nimajo na zalogi.

 

Zakaj je obnovljen računalnik lahko odlično darilo?

Za marsikoga je kupovanje rabljene računalniške opreme še vedno tabu tema. Medtem, ko pri nakupu rabljene opreme lahko pogosto kupite mačka v žaklju, pa se vam v primeru obnovljenega računalnika in prenosnika to res ne more zgoditi – sploh, če se nakupa lotevate pri preverjenem ponudniku.

Zato je več kot očitno, da je obnovljen računalnik lahko odlično darilo, saj tako za vas, kot tudi za obdarovanca prinaša ogromno prednosti:

Prihranek denarja
Ni nujno, da je nakup računalnika vedno drag. Z izbiro obnovljenega računalnika ali prenosnika boste prihranili veliko denarja, hkrati pa za ta denar dobili najvišjo kakovost. Vsi obnovljeni računalniki so že opremljeni tudi z operacijskim sistemom, zato dodaten nakup le tega ni potreben.

Kvaliteta
Pri BBT.si so na voljo le POSLOVNI obnovljeni računalniki, ki so zagotovilo za dolgo življenjsko dobo in stabilno delovanje. Poslovna linija opreme je najboljša verzija, ki jo proizvajalci izdelujejo za tiho, hitro delovanje 24/7 z zelo malo okvarami. Najboljša kakovost je zagotovljena (kot bi kupili avto vrhunskega nemškega proizvajalca).

Zmogljivost
Vse obnovljene računalnike odlikuje izjemna zmogljivost, saj že v osnovi izhajajo iz poslovnega razreda računalnikov. Zato boste za svoj denar dobili veliko bolj zmogljiv računalnik, kot pa bi ga sicer z nakupom novega računalnika iz nePOSLOVNE linije.

Garancija
Vsi rabljeni prenosniki in računalniki, ki so tehnično obnovljeni, imajo serijsko 12 mesečno garancijo, za doplačilo pa jo lahko podaljšate celo na 24 mesecev.

Rabljeni računalniki-čiščenje

Pri obnovi računalnikov smo natančni in strokovni.

 

Komu zaupati pri nakupu obnovljenih računalnikov?

Ne glede na to, ali kupujete prenosnik ali PC računalnik, pri nakupu obnovljene računalniške opreme zaupajte izključno preverjenemu ponudniku. Ta vam poleg garancije ponuja tudi hiter in odziven servis, obnovljen računalnik pa lahko kadarkoli nadgradite.

Ni odveč poudariti, da je ponudba obnovljenih računalnikov danes resnično zelo pestra (v BBT.si se lahko pohvalijo, da imajo vedno na zalogi več kot 1.000 kosov opreme, aktualna zaloga je dostopna na povezavi tukaj). Izbirate lahko med blagovnimi znamkami Lenovo, HP in mnogimi drugimi, pri čemer so vam na voljo gaming računalniki, PC računalniki, delovne postaje ali pa se odločite za prenosnike, kot je Lenovo ThinkPad. Prepričani smo, da boste za svojega obdarovanca izbrali pravega!

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

SMO NAJVEČJI SLOVENSKI

ponudnik POSLOVNIH računalnikov.

21.763+

21.763+

zadovoljnih strank

Lahko nam zaupate

Lahko nam zaupate

Obnovljene računalnike prodajamo že 18 let.

Naročite se na e-novice

© 2018 - 2024 Brown Bear Team d.o.o. Vse pravice pridržane.